Ipuin zirimiria - Cruz Mate, Raúl de la ([S.l.] : Seleer, 2016)
Zerua ilun eta euritan esnatu da. Jendea lanera doa zirimiriak euritakoan egiten duen soinupean. Soinu lasaia, gozoa, ederra. Gaur hizketa gai izango den soinua; supermerkatuan, igogailuan, lanean... elkarrizketei hasiera emango dien soinu jakintsua. Hau da hiru ipuin hauek duten soinua, brisaren soinu suabea, erlaxatzen gaituen basoko soinua eta abentura hauek bizi dituzten pertsonaien soinua. Ipuinen zirimiri hau ezagutzera gonbidatzen zaituztet eta gaixotzeko beldurrik gabe hauekin blai egitera, ipuinak zeuon gorputzetan euri tanten gisara sentitzeko plazer hutsagatik.
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Fantasia -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura