Las voces de la causa : propaganda y difusión del carlismo = Kausaren ahotsak : karlismoaren propaganda eta hedatzea : [erakusketa] - Caspistegui, Francisco Javier; Ganchegui Sorabilla, Andrea; Karlismoaren Museoa; Nafarroa. Gobernua ([Iruñea] : Nafarroako Gobernua, Kultura, Kirol eta Gazteria Departamentua, 2021)
Karlismoan aditua den Francisco Javier Caspisteguik komisariatutako "Kausaren ahotsak : karlismoaren propaganda eta hedatzea" izena duen argitalpen honek aldi baterako erakusketaren katalogoa jasotzen du. Katalogo honek erakusketa-proposamena bildu eta komisarioaren beraren analisia jasotzen du, non propagandari buruz sakontzen duen, batez ere XIX. mendearen erdialdetik aurrerakoan eta, bereziki, karlismoaren testuinguruan eta haren adierazpen-esparru nagusietan: kalea, zirkuluak eta etxea.
Pareko testua euskaraz eta gaztelaniaz
Lizarrako Karlismoaren Museoan 2020ko azaroaren 27a eta 2021eko apirilaren 11 bitartean ospatutako erakusketaren katalogoa
Keywords: Karlismoa -- Erakusketak; Espainia -- Historia -- Karlistaldiak, 1833-1876; Monografiak