Las voces de la causa : propaganda y difusión del carlismo = Kausaren ahotsak : karlismoaren propaganda eta hedatzea : [erakusketa] / [komisarioa eta testuak, Francisco Javier Caspistegui Gorasurreta ; testuen itzulpena, Andrea Ganchegui Sorabilla] - Caspistegui, Francisco Javier; Ganchegui Sorabilla, Andrea (Nafarroako Gobernua, Kultura, Kirol eta Gazteria Departamentua, 2021)
Karlismoan aditua den Francisco Javier Caspisteguik komisariatutako "Kausaren ahotsak : karlismoaren propaganda eta hedatzea" izena duen argitalpen honek aldi baterako erakusketaren katalogoa jasotzen du. Katalogo honek erakusketa-proposamena bildu eta komisarioaren beraren analisia jasotzen du, non propagandari buruz sakontzen duen, batez ere XIX. mendearen erdialdetik aurrerakoan eta, bereziki, karlismoaren testuinguruan eta haren adierazpen-esparru nagusietan: kalea, zirkuluak eta etxea.