Agur, bekaizkeria : kaixo, konfiantza! - Serna Vara, Ana; Kasandra; Ïñigo, Henar; Irurk Itzulpenak (Madrid : Susaeta, 2021)
Rizzok ez du batere gustuko anaia nagusia izatea. Kirikino jaioberriak gurasoen arreta osoa bereganatzen du. Zorionez, Rizzok adiskide onak ditu, eta bekaizkeria baztertzen lagunduko diote. Bizitzan, aldaketak ez dira errazak, baina horiek onartuz gero, onura handiak dakartzate.
5-7 urte (urdina)
Keywords: Emozioak eta sentimenduak; Jeloskortasuna; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak