Agur, bekaizkeria : kaixo, konfiantza! / Ana Sernaren testua [eta aholkularitza, Henar Íñigo] ; Kasandraren irudiak ; [euskarazko testua, Irurk itzulpenak] - Serna Vara, Ana (Emozioen basoa (Susaeta), 2021)
Rizzok ez du batere gustuko anaia nagusia izatea. Kirikino jaioberriak gurasoen arreta osoa bereganatzen du. Zorionez, Rizzok adiskide onak ditu, eta bekaizkeria baztertzen lagunduko diote. Bizitzan, aldaketak ez dira errazak, baina horiek onartuz gero, onura handiak dakartzate.