Eremu magnetikoa : ariketa (selektibitatea) - Jakindun Elkartea (Basauri : Jakindun.com, 2021)
Oraingo honetan, eremu magnetikoaren bideo bat ikusiko dugu! Ariketa hau, batxilergo 2.mailako ariketa da eta selektibitateko azterketan agertzen da. Kontuan izan, ariketa hauek egin ahal izateko, buruz jakin behar dituzuela formulak!
Batxi 2. maila
Keywords: Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Curriculumeko baliabideak