Argia : ariketa (selektibitatea) - Jakindun Elkartea (Basauri : Jakindun.com, 2021)
Bideo honetan selektibitateko ohiko ariketa bat daukagu , argiari buruzkoa hain zuzen ere. Ariketa mota honetan, likido bat daukagu eta argia likidoan sartzerakoan errefrakzionatu egiten da.Formula desberdinekin jolastu beharko dugu eskatzen diguten emaitza kalkulatzeko. Hau dela ta, formulak ondo menperatzea beharrezkoa da.
Batxi 2. maila
Keywords: Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Ikasmaterial osagarriak