Lenteak : ariketa (selektibitatea) - Jakindun Elkartea (Basauri : Jakindun.com, 2021)
Bideo honetan fisika ariketa bat ikusiko dugu kanalean!! Ariketa hau orain dela urte pare bat selektibitateko galdera-ariketa izan zen. Beraz, adi egon ondo egin ahal izateko!!
Batxi 2. maila
Keywords: Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Ikasmaterial osagarriak