Lenteak : ariketa (selektibitatea) / Jakindun (Jakindun (Youtube kanala), 2021)
Bideo honetan fisika ariketa bat ikusiko dugu kanalean!! Ariketa hau orain dela urte pare bat selektibitateko galdera-ariketa izan zen. Beraz, adi egon ondo egin ahal izateko!!