Frakzioak (3) : ariketak - Jakindun Elkartea (Basauri : Jakindun.com, 2021)
Bideo honetan frakzioen adibide bat ikusiko dugu. Ariketa honetan 6 frakzio desberdin emango dizkigute eta txikienetik handienera txukundu beharko ditugu. Horretarako faktore komun txikiena topatzea beharrezkoa izango da. Gogoratu kanalean antzerako ariketa bat aurki dezakezuela!
DBH, 1. maila
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak