Frakzioak (3) : ariketak / Jakindun (Jakindun (Youtube kanala), 2021)
Bideo honetan frakzioen adibide bat ikusiko dugu. Ariketa honetan 6 frakzio desberdin emango dizkigute eta txikienetik handienera txukundu beharko ditugu. Horretarako faktore komun txikiena topatzea beharrezkoa izango da. Gogoratu kanalean antzerako ariketa bat aurki dezakezuela!