Frakzioak (2) : adibidea - Jakindun Elkartea (Basauri : Jakindun.com, 2021)
Bideo honetan frakzioei buruzko bideoa ikusiko dugu eta aurreko bideoetan ikusitakoa praktikan jarriko dugu. Batuketak, kenketak, biderketak eta zatiketak ikusiko ditugu, hauek denak praktikan jarrita. Bideo hau ikusi baino lehenago, gomendatzen dizuegu aurrekoak ikustea!
DBH, 1. maila
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak