Frakzioak (1) : ariketak - Jakindun Elkartea (Basauri : Jakindun.com, 2021)
Bideo honetan frakzioen adibide batzuk ikusiko ditugu. Ariketan frakzioekin operazioak egingo ditugu, hala nola batuketak, kenketak, biderketak eta zatiketak. Gogoratu kanalean dagoeneko frakzioen adibide batzuk ditugula.
DBH, 1. maila
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak