Frakzioak (1) : ariketak / Jakindun (Jakindun (Youtube kanala), 2021)
Bideo honetan frakzioen adibide batzuk ikusiko ditugu. Ariketan frakzioekin operazioak egingo ditugu, hala nola batuketak, kenketak, biderketak eta zatiketak. Gogoratu kanalean dagoeneko frakzioen adibide batzuk ditugula.