Erroak : ariketak (1) - Jakindun Elkartea (Basauri : Jakindun.com, 2021)
Gaurko bideoan erroak ikusiko ditugu. Adibide txiki batzuk egingo ditugu erroak zer diren ondo ulertzeko.
DBH, 1. maila
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak