Zenbaki erromatarrak (4) : ariketa - Jakindun Elkartea (Basauri : Jakindun.com, 2021)
Honetan zenbaki erromatarren azkenengo bideoa izango dugu. Zenbaki erromatarrekin batuketak, kenketak, zatiketak eta biderketak egiten ikasiko dugu. Gogoratu beste hiru bideo dituzuela kanalean zenbaki erromatarrak erabiltzen ditugunak. Gomendatzen dizuegu bideo hau ikusi baino lehen beste horiek ikustea.
DBH, 2. maila
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak