Zenbaki erromatarrak (4) : ariketa / Jakindun (Jakindun (Youtube kanala), 2021)
Honetan zenbaki erromatarren azkenengo bideoa izango dugu. Zenbaki erromatarrekin batuketak, kenketak, zatiketak eta biderketak egiten ikasiko dugu. Gogoratu beste hiru bideo dituzuela kanalean zenbaki erromatarrak erabiltzen ditugunak. Gomendatzen dizuegu bideo hau ikusi baino lehen beste horiek ikustea.