Zenbaki erromatarrak : (3) ariketa - Jakindun Elkartea (Basauri : Jakindun.com, 2021)
Oraingo honetan, zenbaki erromatarren hirugarren bideoa ikusiko dugu. Kasu honetan zenbaki dezimalak emango dizkigute eta guk zenbaki erromatarretan jarri beharko ditugu. Gogoratu lehenago egindako bideo bat daukazuela ikusgai zenbaki erromatarren inguruan: nola erabili eta zeintzuk diren arauak azaltzen dituena. Komenigarria da lehenago bideo hura ikustea. Bertan alderantzizko ariketa izango duzue; zenbaki erromatarretatik zenbaki dezimaletara pasatzea .
DBH, 2. maila
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak