Zenbaki erromatarrak (2): ariketa / Jakindun (Jakindun (Youtube kanala), 2021)
Bideo honetan zenbaki erromatarren ariketa bat ikusiko dugu. Ariketa honetan zenbaki erromatarrak emango dizkigute eta gu zenbaki dezimaletan jarri beharko dugu. Bideo hau ondo ulerte al izateko aurreko bideo ikustea gomendatzen dizuegu non zenbaki hamartarren erabiltzeko arauak azalten ditugun.