Zenbaki erromatarrak (1) : azalpena - Jakindun Elkartea (Basauri : Jakindun.com, 2021)
Bideo honetan zenbaki hamartarrak ikusiko ditugu. Lehenengo eta behin azalpena ikusiko dugu eta gero, beste bideo batzuetan, ariketak izango ditugu ikusgai.
DBH, 2. maila
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak