Zenbaki erromatarrak (1) : azalpena / Jakindun (Jakindun (Youtube kanala), 2021)
Bideo honetan zenbaki hamartarrak ikusiko ditugu. Lehenengo eta behin azalpena ikusiko dugu eta gero, beste bideo batzuetan, ariketak izango ditugu ikusgai.