Arrazoiaren hitza : argudio-bideen arrastoan - Basterretxea Polo, Jose Inazio; Bilbao Telletxea, Gidor; Udako Euskal Unibertsitatea (Bilbo : Udako Euskal Unibertsitatea, 2007)
Gure lana ez da bakarrik prentsaurreko batera joan eta azaltzea han kontatu dutena. Kazetaritza-lan duin askoa bada ere hori, ondo egiten denean. Liburu honetan erronka bat egiten zaizu eta proposatu, proposatzen zaizu ohikotik harago doan sormen-bidaia egitea.
Bibliografia: 137.-139. or.
Keywords: Kazetaritza; Baliabide digitalak; Monografiak