Arrazoiaren hitza : argudio-bideen arrastoan / Jose Inazio Basterretxea Polo ; [hizkuntza-zuzenketen arduraduna, Gidor Bilbao Telletxea] - Basterretxea Polo, Jose Inazio (Udako Euskal Unibertsitatea, 2007)
Gure lana ez da bakarrik prentsaurreko batera joan eta azaltzea han kontatu dutena. Kazetaritza-lan duin askoa bada ere hori, ondo egiten denean. Liburu honetan erronka bat egiten zaizu eta proposatu, proposatzen zaizu ohikotik harago doan sormen-bidaia egitea.