Matematika : Lehen Hezkuntza 6 - Almodóvar Herráiz, José Antonio; Comotto, Agustín; Díaz, Carlos; Leal Uguina, Eduardo; Basterretxea, Ainhoa; Sánchez Figueroa, Domingo; Egiguren, Ramon (Etxebarri : Zubia, 2020)
Liburu hau hiru liburukik osatzen dute (lehen hiruhilekoa, bigarren hiruhilekoa eta hirugarren hiruhilekoa).
LH, 6. maila
Keywords: Curriculumeko baliabideak