Matematika : Lehen Hezkuntza 6 / testua eta edizioa, José Antonio Almodovar Herráiz ... [et al.] ; irudiak, Agustín Comotto, Carlos Díaz Herrera, Eduardo Leal Uguina ; proiektuaren zuzendaritza, Ainhoa Basterretxea Llona, Domingo Sánchez Figueroa ; [hizkuntza-egokitzapena, Ramon Egiguren] - Almodóvar Herráiz, José Antonio; Comotto, Agustín; Díaz, Carlos; Leal Uguina, Eduardo; Basterretxea, Ainhoa; Sánchez Figueroa, Domingo; Egiguren, Ramon (Egiten jakin zurekin (Santillana Zubia), 2020)
Liburu hau hiru liburukik osatzen dute (lehen hiruhilekoa, bigarren hiruhilekoa eta hirugarren hiruhilekoa).