Matematika : Lehen Hezkuntza 2 - Basterretxea, Ainhoa; Sánchez Figueroa, Domingo; García Atance, Pilar; Rodríguez Pecharromán, Magdalena; Palomo, Quique; Leal Uguina, Eduardo (Etxebarri : Zubia, 2020)
Liburu hau hiru liburukik osatzen dute (lehen hiruhilekoa, bigarren hiruhilekoa eta hirugarren hiruhilekoa).
LH, 2. maila
Keywords: Curriculumeko baliabideak