Goazen merkatura! / [testua] Teresa Sabaté i Rodié ; [marrazkiak] Rita Culla i Perarnau ; [egokitzailea, I. Olaberria, J. Ormazabal] - Sabaté i Rodié, Teresa (Folklore (Ttarttalo), 1994)
Sail honen bitartez, gure folklorearekin, bizitzarekin eta haurraren hezkuntzarekin zerikusia duten zenbait gai landu nahi dira; hauei esker, haurrak gure kultura herrikoia ezagutu ahal izango du. Hezitzaileei eta gurasoei hezkuntza lanean egoki gerta dakizkiekeen zenbait elementu eskaintzea da liburu hauen oinarrizko helburuetako bat.