Lanbideetara jolasten - Sabaté i Rodié, Teresa; Culla, Rita; Olaberria, Itziar (Donostia : Ttarttalo, 1992)
Sail honen bitartez, gure folklorearekin, bizitzarekin eta haurraren hezkuntzarekin zerikusia duten zenbait gai landu nahi dira; hauei esker, haurrak gure kultura herrikoia ezagutu ahal izango du. Hezitzaileei eta gurasoei hezkuntza lanean egoki gerta dakizkiekeen zenbait elementu eskaintzea da liburu hauen oinarrizko helburuetako bat.
8-12 urte (gorria)
Juguem als oficis
Keywords: Atsotitzak eta esaera zaharrak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Lanbideak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Erreferentzia-materialak