Urteko hilabeteak - Sabaté i Rodié, Teresa; Culla, Rita (Donostia : Ttarttalo, 1991)
Sail honen bitartez, gure folklorearekin, bizitzarekin eta haurraren hezkuntzarekin zerikusia duten zenbait gai landu nahi dira; hauei esker, haurrak gure kultura herrikoia ezagutu ahal izango du. Hezitzaileei eta gurasoei hezkuntza lanean egoki gerta dakizkiekeen zenbait elementu eskaintzea da liburu hauen oinarrizko helburuetako bat.
8-12 urte (gorria)
Els mesos de l´any
Keywords: Hilabeteak -- -Haur eta gazteentzako liburuak; Atsotitzak eta esaera zaharrak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Urtaroak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Erreferentzia-materialak