Ezetz igarri! - Sabaté i Rodié, Teresa; Culla, Rita; Olaberria, Itziar; Ormazabal, Joxantonio (1948-2010) (Donostia : Ttarttalo, 1994)
Sail honen bitartez, gure folklorearekin, bizitzarekin eta haurraren hezkuntzarekin zerikusia duten zenbait gai landu nahi dira; hauei esker, haurrak gure kultura herrikoia ezagutu ahal izango du. Hezitzaileei eta gurasoei hezkuntza lanean egoki gerta dakizkiekeen zenbait elementu eskaintzea da liburu hauen oinarrizko helburuetako bat.
8-12 urte (gorria)
Adivina adivinanza
Keywords: Igarkizunak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Ahozkotasuna; Haur eta Gazteentzako Literatura; Erreferentzia-materialak