Euskara arin-arin : Lehen Hezkuntza 6 [ikaslearentzako liburua] - Aranberri, Idoia; Basterretxea, Ainhoa; Caballero, Paul; Hernández Pintor, Nuria (Etxebarri : Zubia, 2020)
"Egiten Jakin Zurekin" proiektuak irakasleek bere hezkuntza-jardunerako eskatu dituzten berrikuntza metodologiko eta pedagogiko garrantzitsuak hartzen ditu barnean, eta hortik datorkio izena. Proiektuaren helburu nagusia da ikasleei laguntzea XXI. mendeko herritarrek ezinbesteko izango dituzten gaitasunak garatzen. Lehen Hezkuntzako 6. mailarako "Arin-arin" liburuak 3 ale ditu: lehen hiruhilekoa, bigarren hiruhilekoa eta hirugarren hiruhilekoa. Eta "Funtsezkoa"izeneko liburuxka ere badakar.
LH, 6. maila
Keywords: Curriculumeko baliabideak