Vania indartsuaren abenturak - Preussler, Otfried; Lekunberri, Juan Luis; Tello, A. (Bilbo : SM, 1994)
Inork hartu ahal du erraldoi baten indarra ekilore aleak ez beste janda? Amets egin ahal dezake errusiar nekazari batek -Vaniak- egunen baten tsar-aren koroia eskuratzeaz? Arrisku eta abentura pila baten bidez, Harrizko Zaldunaren aurkako bere borrokaz, mutil adoretsu hau bere patua, basoetatik agertutako agure misteriotsuak iragarritakoa berau, betetzera doa.
9 urtetik aurrera (gorria)
Die abenteuer des strken Vanja
Keywords: Abenturak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura