Haurrei emandako tratu txarrak : atzematea, jatorria eta ondorioak / Alexander Muela - Muela, Alexander (: Udako Euskal Unibertsitatea, 2007)
Haurrei tratu txar asko eta era askotakoak eman zaizkie historian zehar: fisikoak, emozionalak, arduragabekeriaz jokatzearen ondoriozkoak, baita sexu-esplotazio eta laneko esplotazioaren bidez eragindakoak ere.