Euskadin Gerra Zibilean hildako biktimak = Víctimas mortales de la Guerra Civil en Euskadi - Gogora; Euskadi. Berdintasun, Justizia eta Gizarte Politiketako Saila ([Bilbo] : Gogora, 2021)
Txosten honetan Gerra Zibilean eta gerra ondorenean eragin ziren hildako biktimen ikerketa jaso da. Epe honetan izan ziren hildakoen erroldari ahal den oinarri sendoena emateko ahalegina egin da.
Bibliografía: 32-37. or.
Badu gainera atari eta orrialdekatze propioa behekoz gora gaztelaniaz: Victímas mortales de la Guerra Civil en Euskadi
Keywords: Gerrako biktimak -- Euskadi -- 1936-1945; Monografiak; Baliabide digitalak