Euskadin Gerra Zibilean hildako biktimak = Víctimas mortales de la Guerra Civil en Euskadi / Memoriaren, Bizikidetzaren eta Giza Eskubideen Institutua Gogora (Gogora, 2021)
Txosten honetan Gerra Zibilean eta gerra ondorenean eragin ziren hildako biktimen ikerketa jaso da. Epe honetan izan ziren hildakoen erroldari ahal den oinarri sendoena emateko ahalegina egin da.