Zohardia : zohardia behar dute, izarren bidez gidatzen bait dira - Iruin, Lander; Andia, Markel ([S.l.] : Fite Zinema, 2014)
"Josu Muguruza, balek hondatu ez zuten ametsa" liburuarekin batera argitaratutako dokumentala.
Dokumentala euskaraz eta gaztelaniaz.
Keywords: Muguruza, Josu -- (1958-1989); Dokumentalak