Lasaitasunez loratuz - Alfaro, Maialen; Bidegain, Xarles (Uztaritze : Ikas, 2020)
Maialen Alfaro, gorputz heziketako irakaslea izan ondoan, sofrologo gisa ari da orain. Bere ibilbidean ezagutu eta erabili ariketak kutxa honetan bildu ditu, xede honekin: irakasleen eta publiko zabalaren eskuetan uztea. 54 karta eta liburuxka bat dakartza, entzungaiz eta bideoz lagundurik. Nor bere ongizateaz arduratzeko ariketa kutxa: lasaitzeko, tentsioen kanporatzeko, gogoaren biltzeko eta konfiantzaren indartzeko.
11 urtetik aurrera
Lexikoa euskaraz eta frantsesez
Keywords: Sofrologia; Monografiak