Lasaitasunez loratuz / [autorea] Maialen Alfaro ; [hizkuntza gainbegirada, Xarles Bidegain] - Alfaro, Maialen (Ikas, 2020)
Maialen Alfaro, gorputz heziketako irakaslea izan ondoan, sofrologo gisa ari da orain. Bere ibilbidean ezagutu eta erabili ariketak kutxa honetan bildu ditu, xede honekin: irakasleen eta publiko zabalaren eskuetan uztea. 54 karta eta liburuxka bat dakartza, entzungaiz eta bideoz lagundurik. Nor bere ongizateaz arduratzeko ariketa kutxa: lasaitzeko, tentsioen kanporatzeko, gogoaren biltzeko eta konfiantzaren indartzeko.