Horrelakoa zara zu__ - Acevedo, Desirée; Arruti, Axier; Arruti, Itziar ([S.l.] : Pábilo, 2021)
Batzuetan uste dut ilargi bezalakoa zarela hainbat izar distiratsu gidatzen eta haien loa zaintzen. Beste batzuetan, eguzkia zarela, zure ahots gozoarekin irauli egiten diren ekiloreei kantatzen. Horrelakoa zara zu... Gidariak diren eta maitasunetik hezitzen duten maitasunetik hezitzen duten maisu-maistrei egindako omenaldia da.
5 urtetik aurrera (urdina)
Eres como...
Keywords: Album ilustratuak; Irakasleak -- -Ipuinak -- -Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura