Hatsaren poesia : olerki bilduma 2021 - Maia Urroz, Ainara; Hatsa Elkartea (Senpere) (Senpere : Hatsa elkartea, 2021)
Liburu hau agertu da 2021eko apirilaren 4an 23. aldikotz Senperen ospatu den "Hatsaren Poesia"ren besta egunean. Poesia-bilduma honetan, idazle ezagunez gain, idazle hasiberri gazteak ere badira egileen artean, baita euskal literaturaren kanonean nahiz euskal poesiaren antologietan agertzen ez direnak ere. Guztira 109 olerkariek parte hartu dute.
Keywords: Poesia; Helduentzako Literatura