Hatsaren poesia : olerki bilduma 2021 / [editorea, Ainara Maia Urroz] - Maia Urroz, Ainara (Hatsaren poesia, 2021)
Liburu hau agertu da 2021eko apirilaren 4an 23. aldikotz Senperen ospatu den "Hatsaren Poesia"ren besta egunean. Poesia-bilduma honetan, idazle ezagunez gain, idazle hasiberri gazteak ere badira egileen artean, baita euskal literaturaren kanonean nahiz euskal poesiaren antologietan agertzen ez direnak ere. Guztira 109 olerkariek parte hartu dute.