Ahizpak - Pousibet, Juan Pablo; Puente, Belén de la; Elosegi, Maxux ([Zarautz] : Dakit, 2021)
Ipuin honetan, egileak udako hiru lagunen bizipenak erakutsi nahi ditu, gure gizartean elkarrekin bizi diren familia-ereduetako batzuk, hain zuzen ere. Horrela, bakoitza bere familia-errealitatea gainerakoekin partekatuz joango da, eta, azkenik, guztien artean ondorioztatuko dute familia bat izateko garrantzitsuena ez direla odol-loturak edo kide bakoitzari tradizioz jartzen zaion izena, baizik eta haiengandik ematen eta jasotzen den maitasuna eta errespetua.
6 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Familia harremanak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Familia motak -- -Ipuinak -- -Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura