Ahizpak / [testu egilea] Juan Pablo Pousibet ; [marrazkiak] Belén de la Puente ; [itzultzailea, Maxux Elosegi] - Pousibet, Juan Pablo (Dakit, 2021)
Ipuin honetan, egileak udako hiru lagunen bizipenak erakutsi nahi ditu, gure gizartean elkarrekin bizi diren familia-ereduetako batzuk, hain zuzen ere. Horrela, bakoitza bere familia-errealitatea gainerakoekin partekatuz joango da, eta, azkenik, guztien artean ondorioztatuko dute familia bat izateko garrantzitsuena ez direla odol-loturak edo kide bakoitzari tradizioz jartzen zaion izena, baizik eta haiengandik ematen eta jasotzen den maitasuna eta errespetua.