Langabeziaren aurka : bankugintzaren garrantzia - Tobar Arbulu, Joseba (Usurbil : Elhuyar, 2005)
Keynnes-en eta Schmitt-en teoriak analizatzen dira liburu honetan, eta, horietatik abiatuz, planteatzen da zer kontabilitate-erreforma egin beharko litzatekeen langabeziari (eta inflazioari) amaiera emateko. Bernard Schmittek eraikitako ikerketa-programa sendoaren eranskin bat egin nahi izan du egileak lan honetan.
Bibliografia: 219.-221. or.
Hezkuntza, Unibertsitate eta Ikerketa Sailaren laguntzaz argitaratu da.
Keywords: Langabezia -- Bankugintza; Monografiak; Baliabide digitalak