Langabeziaren aurka : bankugintzaren garrantzia / Joseba Felix Tobar-Arbulu - Tobar Arbulu, Joseba (: Elhuyar, 2005)
Keynnes-en eta Schmitt-en teoriak analizatzen dira liburu honetan, eta, horietatik abiatuz, planteatzen da zer kontabilitate-erreforma egin beharko litzatekeen langabeziari (eta inflazioari) amaiera emateko. Bernard Schmittek eraikitako ikerketa-programa sendoaren eranskin bat egin nahi izan du egileak lan honetan.