Udaberria Sutan : ia ehun haiku - Iturralde, Joxemari (Arre : Pamiela, 2021)
Gerezi ederrak gorriak muxuak lez zutzat gordeta. Errepidea suge luzea oso zizarea ni. Goiz eder hura ohe goxoan biok ez dut gogoan.
Keywords: Poesia; Helduentzako Literatura