Udaberria Sutan : ia ehun haiku / Joxemari Iturralde - Iturralde, Joxemari (Poesia (Pamiela), 2021)
Gerezi ederrak gorriak muxuak lez zutzat gordeta. Errepidea suge luzea oso zizarea ni. Goiz eder hura ohe goxoan biok ez dut gogoan.