GARATU 2000-2001 : ikastaroen deialdia = Convocatoria de cursos - Euskadi. Hezkuntza, Unibertsitate eta Ikerketa Saila (Vitoria-Gasteiz : Eusko Jaurlaritzaren Argitalpen Zerbitzu Nagusia, 2000)
Argitalpen honek 2000/2001 ikasturterako ikastaroen deialdia zuzendu duen arautegia azaltzen du eta bertan ikastaro horien fitxak daude.
Testua euskaraz eta gaztelaniaz
Keywords: Irakasleak -- Ikastaroak; Hezkuntzako dokumentu ofizialak (EAE); Monografiak