GARATU 2000-2001 : ikastaroen deialdia = Convocatoria de cursos / [aurkezpena, Nekane Agirre Arregi (Hezkuntza Berriztatzeko zuzendaria)] (Eusko Jaurlaritzaren Argitalpen Zerbitzu Nagusia, 2000)
Argitalpen honek 2000/2001 ikasturterako ikastaroen deialdia zuzendu duen arautegia azaltzen du eta bertan ikastaro horien fitxak daude.