Gaua - Urtaza Elizburu, Betzaida; Szczerbinska, Monika ([Sevilla] : Caligrama ; [S.l.] : Amesgile, 2021)
Neskatila bat basoan galtzen da eta ilundu egiten du. Etxera iritsiko al da? Zer gertatuko zaio? Ipuin ilustratu hau gaua eta natura uztartzen dituen poesia bat da, bakardadeari eta beldurrari aurre egiten ikasteko.
5 urtetik aurrera (urdina)
Noche
Keywords: Gaua; Bakardadea; Beldurra; Natura; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak